Vibratorji, takšni in drugačni

Tudi vibratorji niso vsi enaki...:)

 

Običajni vibratorji

Ko ljudje pomislijo na vibratorje, običajno pomislijo na t.i. običajne vibratorje. Ti so različnih velikosti, debelin, barv in materialov, toda načeloma podobne oblike – od ravnih paličastih do nazorno faličnih oblik.

Pri večini običajnih vibratorjev se dajo vibracije nastavljati brezstopenjsko. 

  

 

Klitorični vibratorji

 Večina žensk doseže orgazem šele ob neposrednem draženju klitorisa. Klitorični vibratorji so oblikovani ravno s tem dejstvom v mislih. Ponujajo močno direktno draženje klitorisa. Nekateri klitorični vibratorji se ne vstavijo v vagino, ti so oblikovani zgolj za draženje klitorisa. Spet drugi so oblikovani tako, da imajo na korenu vibratorja še nastavek oz. izrastek, ki ob vstavitvi v vagino dražijo klitoris.  Kateri vam je ljubši je odvisno od tega, kaj vam bolj ustreza, vsi pa ponujajo močne vibracije. 

 

Vibracijski jajčki

Vibracijski jajčki so še eden izmed napredkov v tehnologiji vibratorjev, v obliki majhnih jajčastih kapsul, ponavadi iz trde plastike ali prevlečeni z mehkejšimi materiali so navadno dolgi okrog 3,5 cm, z močnimi vibracijskimi motorčki. Lahko jih vstavite v vagino, anus ali pa jih uporabljate zunanje. Navadno imajo zunanjo krmilno enoto, na kateri se nastavlja jakost vibracij. Njihova moč zadovoljevanja je čudovita.

 

Dvojni vibratorji

Trenutno zelo popularni so dvojni vibratorji. Hkrati, ko s svojimi vibracijami stimulirajo vagino, je njihov nastavek na korenu oblikovan tako, da zraven z vibracijami dražijo tudi klitoris. Nastavki za draženje klitorisa so navadno v obliki zajčkov, medvedkov, delfinov…Boljši vibratorji imajo možnost ločene nastavitve vibracij penisa in nastavka za draženje klitorisa. V notranjosti dvojnih vibratorjev so navadno tudi perle, ki se ob vibriranju še dodatno premikajo in stimulirajo. Nekateri dvojni vibratorji imajo tudi možnost rotiranja, kar še posebno draži sramne ustnice in vhod vagine. Mnogo žensk spoznava, da je kombinacija vseh the dražljajev pravi recept za orgazem. 

 

Vibratorji G-točke

Vibratorji G-točke so lahko oblikovani kot običajni vibratorji, s to razliko, da so na koncu znatno bolj upognjeni, da lahko dosežejo G-točko. Navadno so vibratorji za stimulacijo G-točke iz trdne plastike ali kompaktnejših jelly materialov, da se ne upogibajo preveč in da vzdržijo močnejši pritisk ne da bi se pri tem upognili. Najboljše orgazme G-točke dosežete ob čvrstem pritisku na G-točko. Vibratorji G-točke so različnih barv, oblik in materialov in če G-točke še niste našli, bodo ravno pravi “pomočniki” za vas.

 

Prostoročni vibratorji (metuljčki)

So najbolj znani pod imenom metuljčki. Oblikovani so za draženje klitorisa. Oblikovani so tako, da se „ugnezdijo“ na vagino in klitoris, opremljeni s trakovi, ki poskrbijo, da ostanejo na svojem mestu. Pri uporabi teh vibratorjev so roke popolnoma proste. Lahko so oblikovani kot metuljčki, delfini, kolibriji, želvice, školjke…, Največja prednost the vibratorjev je, da so roke proste za stimulacijo drugih delov telesa. So različnih barv in izdelani iz različnih materialov. Nekateri imajo na notranji strani tudi majhne penise, ki stimulirajo tudi vagino in sramne ustnice.

 

Seti erotičnih pripomočkov

Če je izbira prevelika, se je kar težko odločiti kateri vibrator izbrati,  zato na srečo obstajajo tudi seti erotičnih pripomočkov.

Osnovni kompleti navadno vključujejo več vrst vibratorjev, manšete za uporabo z vibratorjem ali na penisu, kroglice, analne čepe ter različne druge igračke . Seti so ponavadi ugodnejši za nakup, kot če bi kupovali vsako igračko ločeno.  Mnogi ljudje menijo, da so cenovno ugodni kompleti odličen način, da preizkusijo več vrst različnh erotičnih pripomočkov. Torej, če najdete set, ki vam je všeč in je cenovno ugoden, lahko v prihodnje vedno razmislite o nadgradnji seta s posamičnimi igračkami, ki so vam všeč. 

Seti erotičnih pripomočkov so lahko tudi odlično darilo!

 

Sebi primeren vibrator lahko poiščete na Eroticno.com, v rubriki: »VIBRATORJI«

 
Košarica  

Košarica je prazna

Dostava 0,00€
Skupaj 0,00€

Košarica Na blagajno

Pomoč

Želite dodatne informacije - pomoč? Poglejte odgovore na pogosto zastavljena vprašanja.

Prijava na novice

 

Novi izdelki Eroticno.com na Facebooku Pošljite nam sporočilo Eroticno.com YouTube kanal