PRAVNO OBVESTILO

Predmet pravnega obvestila

Predmet pravnega obvestila so spletne strani eroticno.com podjetja Vavpycom d.o.o. na naslovu www.eroticno.com. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče.

Prosimo, da pred uporabo te strani preberete pravila in pogoje uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne strani prepovedana.

Pravila in pogoji uporabe spletnih strani i3d.si

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.eroticno.com  za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

Avtorske pravice

Vse kar se nahaja na spletnih straneh eroticno.com, kot so slike, ilustracije, audio, video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva so zaščitena z avtorskimi pravicami. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distribuiranje, ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva brez pisnega dovoljenja avtorja ali eroticno.com.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Vavpycom d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani eroticno.com in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletnih strani so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran uporabljate na lastno odgovornost. VavpyCom d.o.o. ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak. 

VavpyCom d.o.o. se bo trudil zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. VavpyCom d.o.o. lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

VavpyCom d.o.o. ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

Blagovne znamke & logotip

Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletnih straneh eroticno.com so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke VavpyCom d.o.o.  ali tretjih oseb. Vse blagovne znamke in blagovna imena so last njihovih lastnikov. Pravica do uporabe znamk, logotipa ali katerekoli licence, katerih lastniki so VavpyCom d.o.o. ali tretje osebe, brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika ni dovoljena. Zloraba kakršnegakoli gradiva ali vsebine, prikazane na spletnih straneh eroticno.com je strogo prepovedana in kazniva.

Zasebnost

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko VavpyCom d.o.o. analizira neosebne podatke v zvezi z uporabe te spletne strani.

Povezave na spletne strani

Spletna stran eroticno.com lahko vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. VavpyCom d.o.o. ni odgovorna za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh eroticno.com uporabljate na lastno odgovornost.

Varovanje podatkov

Podjetje VavpyCom d.o.o. bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.eroticno.com  razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Eroticno.com